Pickles – Dlhodobý JANGový

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ak je Vám príliš teplo a chcete sa zdravo osviežiť, tak môžete vyskúšať tento veľmi jednoduchý a chuťovo výborný pickles. 

čas prípravy - 10 + 30 minút
1 porcia
Element DREVO, KOV a VODA

POSTUP:

TIP: Pred kvasením môžeme do kapusty pridať nastrúhanú mrkvu alebo nasekanú jarnú cibuľku.

Krok 1:

Listy čínskej kapusty rukami natrháme na malé kúsky.

Krok 2:

Pridáme pár kvapiek umeoctu a jablkového octu. 

Krok 3:

Všetko spolu dobre premiešame, zaťažíme a necháme postáť-prekvasiť minimálne 30 minút.

SERVÍROVANIE:

Po prekvasení kapustu naložíme na tanierik a podávame. 
Dobrú chuť 😊

Pozn.: Tento pickles nám v chladničke vydrží 3 až 5 dní.

NÁŠ TIP:

Je tento pickles príliš silný pre Vaše deti? V takom prípade im môžete ponúknuť – Pickles – Jemný krátkodobý.
Nech sa páči, vyskúšajte 😊

Zdieľať:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Podobné

Tajomstvá zdravia 256. – Nazdravie!

Tento deň sme sa pozreli na oslavy či svadby bez alkoholu. Pripomenuli sme si aj seriál Krok za Krokom, kde sa pokúšali presadiť zdravú stravu.Následne