Sladká kaša z ovsených vločiek

receptyzdravia-sladka-kasa-z-ovsenych-vlociek-featured

Ak ste milovník ovsených raňajok, určite ste už aspoň raz prišli do momentu kedy ste si povedali: “Ako ináč si tie ovsené vločky môžem dochutiť?” Preto tu máme pre Vás ďalší nápad – recept, kedy kašu varíme so sušeným rastlinným mliekom, a osladíme hrozienkami a kustovnicou. Na vyladenie kaše sme použili ešte ďalšie suroviny, ktoré Vám ale neprezradíme…nájdete ich v recepte…😉

čas prípravy - od 20 - 50 minút
2 porcie
Element ZEM

POSTUP:

Krok 1:

Vodu privedieme k varu.

Krok 2:

Za stáleho miešania postupne vsypeme sušené mlieko a ovsené vločky. 

Krok 3:

Znížime plameň, pridáme riasu Arame, hrozienka a kustovnicu a kašu varíme na minime 15 až 45 minút.

Pozn.: Čas závisí od počasia. Čím je vonku chladnejšie, tým ju varíme dlhšie.

SERVÍROVANIE:

Na tanieri kašu dochutíme javorovým sirupom a dozdobíme kokosom alebo opraženými orechami.
Dobrú chuť 😊

NÁŠ TIP:

 😊

Zdieľať:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Podobné

Tajomstvá zdravia 256. – Nazdravie!

Tento deň sme sa pozreli na oslavy či svadby bez alkoholu. Pripomenuli sme si aj seriál Krok za Krokom, kde sa pokúšali presadiť zdravú stravu.Následne