Ak ste milovník ovsených raňajok, určite ste už aspoň raz prišli do momentu kedy ste si povedali: “Ako ináč si tie ovsené vločky môžem dochutiť?” Preto tu máme pre Vás ďalší nápad – recept, kedy kašu varíme so sušeným rastlinným mliekom, a osladíme hrozienkami a kustovnicou. Na vyladenie kaše sme použili ešte ďalšie suroviny, ktoré Vám ale neprezradíme…nájdete ich v recepte…😉
čas prípravy - od 20 - 50 minút
2 porcie
Element ZEM
POSTUP:
Krok 1:
Vodu privedieme k varu.
Krok 2:
Za stáleho miešania postupne vsypeme sušené mlieko a ovsené vločky.
Krok 3:
Znížime plameň, pridáme riasu Arame, hrozienka a kustovnicu a kašu varíme na minime 15 až 45 minút.
Pozn.: Čas závisí od počasia. Čím je vonku chladnejšie, tým ju varíme dlhšie.
SERVÍROVANIE:
Na tanieri kašu dochutíme javorovým sirupom a dozdobíme kokosom alebo opraženými orechami.
Dobrú chuť 😊
NÁŠ TIP:
😊