receptyzdravia-prazenica-z-tofu-bzl-featured

Praženica je jedno z jedál, ktoré si ľudia len ťažko vedia predstaviť bez vajec. A predsa sa to dá!
Praženica bez vajíčok s nízkym obsahom cholesterolu a neuveriteľne presvedčivou chuťou, ktorú jej dodáva hlavná prísada menom Tofu. 

čas prípravy - 10 minút
4 porcie
Element KOV

POSTUP:

Krok 1:

Nadrobno nakrájanú cibuľu orestujeme na oleji do sklovita.

Krok 2:

Pridáme biele tofu, ktoré sme si rukami rozdrvili a krátko orestujeme.

Krok 3:

Zalejeme vodou, ochutíme soľou, kari korením a necháme 5 minút povariť.

Krok 4:

Nakoniec podľa potreby dochutíme Tamari omáčkou.

SERVÍROVANIE:

Praženicu naservírujeme na tanier a podávame.
Dobrú chuť 😊

NÁŠ TIP:

Pokiaľ by ste si chceli niečo o Tofu prečítať, máme pre Vás pripravený článok, v ktorom sa môžete dozvedieť množstvo zaujímavých informácií – Tofu,
A ak by ste si chceli ešte niečo uvariť, odporúčame napríklad – Kelové rolky.
Nech sa páči, vyskúšajte 😊

Zdieľať:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Podobné

Tajomstvá zdravia 256. – Nazdravie!

Tento deň sme sa pozreli na oslavy či svadby bez alkoholu. Pripomenuli sme si aj seriál Krok za Krokom, kde sa pokúšali presadiť zdravú stravu.Následne