receptyzdravia-seitanove-bifteky-featured

Dnes ste si povedali, že to chce poriadne zdravé a chutné jedlo. Aj keď je horúco, chuť na marinovaný seitan bola. To keď sa od rána fyzicky robí …… áno… na záhrade to niekedy býva drina!
Doprajte si jedinečný zážitok z jedla touto fantastickou kombináciou chuti.

čas prípravy - 10 minút + 2 hodiny na odležanie
4 porcie
Element ZEM

SUROVINY:

Marináda:
Seitan:
Na vyprážanie:

POSTUP:

Bifteky:
Krok 1:

Seitanové plátky, ktoré sme vysušili papierom alebo utierkou potrieme marinádou. 

Krok 2:

Takto upravený Seitan necháme 2 hodiny odležať.

Krok 3:

Panvicu nahrejeme, potrieme olejom a obalené plátky vysmažíme z oboch strán do zlatista.

Krok 4:

Namarinované bifteky obalíme v maizene.

Marináda:

Do vody dáme zázvorovú šťavu, pretlačený cesnak a sójovú omáčku a dobre zamiešame.

SERVÍROVANIE:

Seitanové bifteky naservírujeme na tanier a podávame.
Dobrú chuť 😊

NÁŠ TIP:

Seitan je variabilná surovina, a ďalší recept Vás o tom presvedčí – Seitanové rezne s kelovou omáčkou.
Nech sa páči, vyskúšajte 😊

Zdieľať:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Podobné

Tajomstvá zdravia 256. – Nazdravie!

Tento deň sme sa pozreli na oslavy či svadby bez alkoholu. Pripomenuli sme si aj seriál Krok za Krokom, kde sa pokúšali presadiť zdravú stravu.Následne