Zabudnite na vyprážané a extrémne presolené zemiakové lupienky. Zdravšou, a o čosi chutnejšou verziou sú pečené kelové lupienky. Kel prospieva mozgu, imunitnému systému a aj kostiam.
Príprava kelových lupienkov je jednoduchá a rýchla, a preto budete mať zdravé chrumkanie hotové za chvíľku.

čas prípravy - 30 minút
4 porcie
Element DREVO

POSTUP:

Krok 1:

Kel nakrájame na menšie časti, ktoré pokvapkáme sójovou omáčkou alebo dochutíme bylinkovou soľou.

Krok 2:

Ochutené kúsky dáme do rúry zapiecť pri vyššej teplote. Pečieme až do jemného spečenia.

SERVÍROVANIE:

Opečené lupienky nasypeme do misky, a potom už len chrumkáme.
Dobrú chuť 😊

NÁŠ TIP:

Zaujímajú Vás ďalšie vlastnosti kelu? V takom prípade si môžete prečítať článok – Kel.
Alebo si rovno môžete uvariť výbornú polievku – Polievka Jarná.
Nech sa páči, vyskúšajte 😊

Zdieľať:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Podobné

Tajomstvá zdravia 256. – Nazdravie!

Tento deň sme sa pozreli na oslavy či svadby bez alkoholu. Pripomenuli sme si aj seriál Krok za Krokom, kde sa pokúšali presadiť zdravú stravu.Následne