receptyzdravia-polievka-dynova-bzl-featured

Sezóna hokkaido tekvice už je v plnom prúde a polievka z nej chutí skvelo. Neviete si predstaviť jej chuť? Jednoducho nám skúste veriť a poďte do toho.

čas prípravy - 40 minút
4 porcie
Element ZEM

SUROVINY:

Polievka:
Na dochutenie:
Na ozdobu:

POSTUP:

Krok 1:

Cibuľu nakrájame nadrobno, mrkvu a dyňu na stredne veľké kusy. 

Krok 2:

Do hrnca s vodou postupne vložíme zeleninu a dáme variť.

Krok 3:

Keď polievka začne variť, znížime plameň, polievku dochutíme pár kvapkami Tamari omáčky a varíme 30 minút. 

Krok 4 :

Na záver polievku rozmixujeme podľa našej chuti.

SERVÍROVANIE:

Dyňovú polievku podávame posypanú jemne posekanou petržlenovou vňaťou.
Dobrú chuť 😊

SERVÍROVANIE:

Príprava krémovej polievky nám môže na prvý pohľad  pripadať ťažká. Ale nie je to pravda, môžete sa presvedčiť pri príprave napríklad – Krémová karfiolová polievka s kurkumou.
Nech sa páči, vyskúšajte 😊

Zdieľať:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Podobné

Tajomstvá zdravia 256. – Nazdravie!

Tento deň sme sa pozreli na oslavy či svadby bez alkoholu. Pripomenuli sme si aj seriál Krok za Krokom, kde sa pokúšali presadiť zdravú stravu.Následne