Pšenová kaša s višňami

receptyzdravia-psenova-kasa-s-visnami-featured

Pšeno je prirodzene bezlepkové a veľmi ľahko stráviteľné. Svojou nutričnou hodnotou sa vyrovná ovseným vločkám a odporúča sa pri málokrvnosti, rekonvalescencii a na detoxikáciu organizmu. Na zvýšenie výživovej hodnoty sme pridali riasu Arame a kašu sme dochutili škoricou a na záver osladili ďatľovým sirupom a ozdobili sušenými višňami. 

čas prípravy - 40 minút
4 porcie
Element ZEM

POSTUP:

Krok 1:

Pšeno dobre prepláchneme.

Krok 2:

Prepláchnuté pšeno dáme variť do filtrovanej vody v pomere 1 diel pšena a 8 dielov vody.

Krok 3:

Pridáme riasu Arame, škoricu, ryžové mlieko a nastrúhané jablká a varíme.

SERVÍROVANIE:

Kašu dochutíme datľovým sirupom, posypeme višňami a opraženými mandľami a podávame. 
Dobrú chuť 😊

NÁŠ TIP:

 😊

Zdieľať:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Podobné

Ľudia podľa Elementov

V škole by nás mali učiť ďaleko dôležitejšie veci ako čítať, písať, počítať a základné informácie o svete. Každý z nás by mal vedieť to