Pohánková kaša so salámou

receptyzdravia-pohankova-kasa-so-salamou-featured

Raňajková kaša pre náročnejších, ktorí si radi vychutnajú pestrú paletu chutí, pričom tento recept otvára možnosti pre svoje vlastné verzie. Navyše podporí telo a hneď z rána Vás nabije energiou.

čas prípravy - 30 minút
4 porcie
Element OHEŇ a VODA

POSTUP:

Kaša:
Krok 1:

Pohánku 3-krát dobre prepláchneme.

Krok 2:

Zalejeme vodou a dáme variť.

Pozn.: Pokiaľ to nie je BIO pohánka, tak po zovretí pozberáme z nej penu.

Krok 3:

Po zovretí znížime plameň, pridáme morskú riasu Arame varíme 15 – 20 minút na miernom ohni a rozptylke.

Salámová zmes:
Krok 1:

Medzitým si na panvici na sezamovom oleji osmažíme cibuľku nakrájanú na malé kúsky. 

Krok 2:

K cibuľke pridáme na malé kúsky nakrájanú salámu, kukuricu a opekáme 5 minút. 

Krok 3:

Ochutíme korením Garam Masala, podlejeme vodou a necháme dusiť ešte 10 minút.

SERVÍROVANIE:

Uvarenú pohánku podávame so salámovou zmesou a dozdobíme opraženým kokosom s čiernym sezamom.
Dobrú chuť 😊

NÁŠ TIP:

 😊

Zdieľať:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Podobné

Tajomstvá zdravia 256. – Nazdravie!

Tento deň sme sa pozreli na oslavy či svadby bez alkoholu. Pripomenuli sme si aj seriál Krok za Krokom, kde sa pokúšali presadiť zdravú stravu.Následne