Karfiolová polievka s indiánskou ryžou

receptyzdravia-karfiolova-polievka-s-indianskou-ryzou-featured

Karfiolová polievka so zeleninou je výborná sama o sebe. A ak ju chceme obohatiť o množstvo zdraviu prospešných látok a zvýšiť nutričnú hodnotu pridáme Indiánsku ryžu. Indiánska ryža alebo inak nazývaná Divoká ryža je čierna až tmavofialová, má veľmi exotickú a jemne orieškovú chuť.

čas prípravy - 130 minút
4 porcie
Element ZEM, KOV a VODA

SUROVINY:

Polievka:
Na dochutenie:
Na ozdobu:

PODPORUJE:

Výborná polievka, ktorá prehrieva a vitalizuje organizmus.

POSTUP:

Krok 1:

Do horúcej vody dáme nadrobno nakrájanú zeleninu, vsypeme šálku indiánskej ryže, pridáme riasu Wakame a varíme 120 minút. 

Krok 2:

Po dovarení polievku ochutíme ryžovým misom.

SERVÍROVANIE:

Polievku podávame s nadrobno nakrájanou pažítkou, ktorú pridáme do hotovej polievky.
Dobrú chuť 😊

NÁŠ TIP:

Indiánska ryža – pokiaľ Vás zaujal tento druh ryže, môžete si o nej prečítať v článku, ktorý sme jej venovali – Divoká ryža.
Možno ale hľadáte niečo rýchle na prípravu napríklad z karfiolu? – Karfiolové placky.
Nech sa páči, vyskúšajte 😊

Zdieľať:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Podobné

Ľudia podľa Elementov

V škole by nás mali učiť ďaleko dôležitejšie veci ako čítať, písať, počítať a základné informácie o svete. Každý z nás by mal vedieť to