receptyzdravia-polievkovy-borsc-featured

Základom klasického boršču je mäsový vývar, mäso a zelenina. Ale prečo nepripraviť boršč len zo zeleniny a korenín?
Preto sme pripravili jednoduchý recept na zdravý zeleninový boršč,
ktorý poteší Vaše zdravie aj chuťové poháriky.

čas prípravy - 45 minút
4 porcie
Element OHEŇ

SUROVINY:

Polievka:
Na ozdobu:

POSTUP:

Krok 1:

Všetku zeleninu najskôr dôkladne očistíme a nakrájame na kocky. 

Krok 2:

Do hrnca nalejeme olej a všetku zeleninu na ňom osmažíme. 

Krok 3:

Pridáme soľ, koreniny a zalejeme vodou. Nezabudneme pridať riasu Arame a varíme 35 minút.

SERVÍROVANIE:

Boršč posypeme petržlenovou vňatkou a podávame.
Dobrú chuť 😊

NÁŠ TIP:

Dnešný recept sme pripravili z bielej kapusty a krásnu červenú farbu sme získali pridaním červenej repy. Ak máte chuť na ďalšie výborné  červené jedlo, je tu pre Vás pripravený recept – Polievka z červenej kapusty.
Nech sa páči, vyskúšajte 😊

Zdieľať:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Podobné

Tajomstvá zdravia 256. – Nazdravie!

Tento deň sme sa pozreli na oslavy či svadby bez alkoholu. Pripomenuli sme si aj seriál Krok za Krokom, kde sa pokúšali presadiť zdravú stravu.Následne