Špaldové rizoto s kyslou kapustou

receptyzdravia-spaldove-rizoto-s-kyslou-kapustou-featured

Toto jednoduché a chutné kapustové jedlo si môže uvariť takmer každý 😊. Je šťavnaté, má výbornú chuť a kombinácia špalda, pór a kyslá kapusta je naozaj veľmi chutná. 😉
Preto, ak máte radi kyslú kapustu, neváhajte toto jedlo vyskúšať..

čas prípravy - 55 minút
4 porcie
Element DREVO

POSTUP:

Špalda:
Krok 1:

Špaldu najskôr dobre premyjeme.

Krok 2:

Prepláchnutú špaldu dáme variť s vodou v pomere 1:2,5. Varíme 50 minút.

Zmes s kyslou kapustou:
Krok 1:

Pór rozkrojíme pozdĺž, a dôkladne ho premyjeme. 

Krok 2:

Potom ho nakrájame na menšie kúsky a orestujeme na oleji. 

Krok 3:

Pridáme Tempeh nakrájaný na menšie kocky, kyslú kapustu a všetko spolu posmažíme 10 minút.

Krok 4:

Podusenú zmes primiešame do uvarenej špaldy a dobre premiešame.

SERVÍROVANIE:

Špaldové rizoto naservírujeme na pekné taniere a podávame. 
Dobrú chuť 😊

NÁŠ TIP:

 😊

Zdieľať:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Podobné

Tajomstvá zdravia 256. – Nazdravie!

Tento deň sme sa pozreli na oslavy či svadby bez alkoholu. Pripomenuli sme si aj seriál Krok za Krokom, kde sa pokúšali presadiť zdravú stravu.Následne