Toto jednoduché a chutné kapustové jedlo si môže uvariť takmer každý 😊. Je šťavnaté, má výbornú chuť a kombinácia špalda, pór a kyslá kapusta je naozaj veľmi chutná. 😉
Preto, ak máte radi kyslú kapustu, neváhajte toto jedlo vyskúšať..
čas prípravy - 55 minút
4 porcie
Element DREVO
SUROVINY:
Špalda:
- 1 šálka špaldy - kúpiť TU
- 2,5 šálky filtrovanej vody
Zmes s kyslou kapustou:
Elementy
Ovplyvnené orgány
Druh jedla
Suroviny
POSTUP:
Špalda:
Krok 1:
Špaldu najskôr dobre premyjeme.
Krok 2:
Prepláchnutú špaldu dáme variť s vodou v pomere 1:2,5. Varíme 50 minút.
Zmes s kyslou kapustou:
Krok 1:
Pór rozkrojíme pozdĺž, a dôkladne ho premyjeme.
Krok 2:
Potom ho nakrájame na menšie kúsky a orestujeme na oleji.
Krok 3:
Pridáme Tempeh nakrájaný na menšie kocky, kyslú kapustu a všetko spolu posmažíme 10 minút.
Krok 4:
Podusenú zmes primiešame do uvarenej špaldy a dobre premiešame.
SERVÍROVANIE:
Špaldové rizoto naservírujeme na pekné taniere a podávame.
Dobrú chuť 😊
NÁŠ TIP:
😊