receptyzdravia-robi-burger-featured

Proti burgru žiadny dišputát! Čo je lepšie ako čerstvá žemľa s kvalitným Robi mäsom, delikátnou oblohou, dresingom a údeným Tempehom?
Vyberte si ten správny burger, ktorý ulahodí nie len oku, ale aj maškrtnému jazýčku.

čas prípravy - 15 minút
1 porcie
Element KOV a OHEŇ

POSTUP:

TIP: Ak chceme pripraviť bezlepkový pokrm, tak namiesto celozrnnej žemle použijeme bezlepkovú žemľu, a namiesto Robi mäsa použijeme bezlepkové Tofu.

Krok 1:

Robi mäso najskôr jemne osolíme, okoreníme a opražíme na olivovom oleji do ružova.

Krok 2:

Medzitým si prekrojíme žemľu, ktorú natrieme dresingom z tofu majonézy a horčice.

Burger začneme plniť postupne: 

Krok 3:

Najskôr spodná časť žemle, pokračujeme zeleným šalátom, na plátky nakrájanou cibuľou a plátok paradajky. 

Krok 4:

Ďalej položíme opražené Robi mäso a údený Tempeh. 

Krok 5:

Na záver opäť dáme zelený šalát a celé to zakončíme vrchnou časťou žemle.

SERVÍROVANIE:

Poskladaný burger môžeme spojiť ozdobným páratkom, položíme ho na tanier a môžeme podávať.
Dobrú chuť 😊 

NÁŠ TIP:

Máte ešte chuť na burger? A prečo neskúsiť niečo odvážnejšie? – Cviklové placky ala burger
Nech sa páči, vyskúšajte 😊

Zdieľať:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Podobné

Ľudia podľa Elementov

V škole by nás mali učiť ďaleko dôležitejšie veci ako čítať, písať, počítať a základné informácie o svete. Každý z nás by mal vedieť to