Robi mäso na čínsky spôsob

receptyzdravia-robi-maso-na-cinsky-sposob-featured

Robi mäso nakrájané na rezančeky, ochutené kari korením doplnené chuťou pórku a mrkvy ..to je rýchly a chutný variant vhodný nielen na večeru. 

čas prípravy - 20 minút
3 porcie
Element DREVO

POSTUP:

Krok 1:

Na rozpálenom oleji osmahneme do sklovita jemne nakrájaný pór.

Krok 2:

Podlejeme ho vodou, pridáme Robi rezance, nahrubo nastrúhanú mrkvu, ochutíme kari korením a spolu dusíme asi 15 minút. 

Krok 3:

Na záver dochutíme sójovou omáčkou.

SERVÍROVANIE:

Robi mäso ochutené zeleninou a korením naservírujeme na tanier a podávame. 
Dobrú chuť 😊

NÁŠ TIP:

Ázijská kuchyňa je známa a obľúbená po celom svete. A my sme sa ňou inšpirovali aj v ďalšom recepte – Fazula adzuki na čínsky spôsob.
Nech sa páči, vyskúšajte 😊

Zdieľať:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Podobné

Tajomstvá zdravia 256. – Nazdravie!

Tento deň sme sa pozreli na oslavy či svadby bez alkoholu. Pripomenuli sme si aj seriál Krok za Krokom, kde sa pokúšali presadiť zdravú stravu.Následne