Robi mäso nakrájané na rezančeky, ochutené kari korením doplnené chuťou pórku a mrkvy ..to je rýchly a chutný variant vhodný nielen na večeru.
čas prípravy - 20 minút
3 porcie
Element DREVO
SUROVINY:
Robi mäso:
- 1 stredne veľký pór
- 2 PL slnečnicového oleja - kúpiť TU
- 300 g Robi rezancov - kúpiť TU
- 2 stredne veľké mrkvy
- 1 PL Kari korenia - kúpiť TU
Na dochutenie:
Elementy
Ovplyvnené orgány
Druh jedla
Suroviny
POSTUP:
Krok 1:
Na rozpálenom oleji osmahneme do sklovita jemne nakrájaný pór.
Krok 2:
Podlejeme ho vodou, pridáme Robi rezance, nahrubo nastrúhanú mrkvu, ochutíme kari korením a spolu dusíme asi 15 minút.
Krok 3:
Na záver dochutíme sójovou omáčkou.
SERVÍROVANIE:
Robi mäso ochutené zeleninou a korením naservírujeme na tanier a podávame.
Dobrú chuť 😊
NÁŠ TIP:
Ázijská kuchyňa je známa a obľúbená po celom svete. A my sme sa ňou inšpirovali aj v ďalšom recepte – Fazula adzuki na čínsky spôsob.
Nech sa páči, vyskúšajte 😊