Pravdepodobne patríte medzi tých, ktorí nevyznávajú fastfoodovú stravu. Radi varíte, starostlivo si vyberáte suroviny, z ktorých s láskou pripravujete pokrmy pre seba aj svojich blízkych. Ale tak isto poznáte chvíle, kedy je vhodné siahnuť po polotovaru, samozrejmosťou je výber kvalitného výrobcu. A ako by sa kúpený polotovar dal vylepšiť, to nájdete v našom dnešnom recepte.
SUROVINY:
Hamburgery:
- Hamburger šošovicový - polotovar - kúpiť TU
- Hraška - na obalenie
Cestíčko:
- Hraška - kúpiť TU
- voda – podľa potreby
Na vyprážanie:
Príloha:
- ryža natural – kúpiť TU
- zeleninový šalát
POSTUP:
Pozn.: Dnes sme ako prílohu použili uvarenú ryžu natural. Pokiaľ ste ju ešte nevarili, môžete si pozrieť recept – Ryža natural – základný recept.
Krok 1:
Hamburgery najskôr obalíme v suchej Hraške.
Krok 2:
Potom ich namáčame v cestíčku a vyprážame na slnečnicovom oleji.
Hrašku a vodu zmiešame, aby nám vzniklo dostatočne husté cestíčko.
SERVÍROVANIE:
Usmažené hamburgery podávame s uvarenou ryžou natural a zeleninovým šalátom.
Dobrú chuť 😊
NÁŠ TIP:
Chceli by ste si pripraviť vegánsky burger? V takom prípade si ho môžete pripraviť podľa receptu – Robi burger.
Nech sa páči, vyskúšajte 😊