receptyzdravia-sosovicove-hamburgre-featured

Pravdepodobne patríte medzi tých, ktorí nevyznávajú fastfoodovú stravu. Radi varíte, starostlivo si vyberáte suroviny, z ktorých s láskou pripravujete pokrmy pre seba aj svojich blízkych. Ale tak isto poznáte chvíle, kedy je vhodné siahnuť po polotovaru, samozrejmosťou je výber kvalitného výrobcu. A ako by sa kúpený polotovar dal vylepšiť, to nájdete v našom dnešnom recepte.

čas prípravy - 10 minút
2 porcie
Element OHEŇ

SUROVINY:

Hamburgery:
Cestíčko:
Na vyprážanie:
Príloha:

Elementy

Ovplyvnené orgány

Druh jedla

Suroviny

POSTUP:

Pozn.: Dnes sme ako prílohu použili uvarenú ryžu natural. Pokiaľ ste ju ešte nevarili, môžete si pozrieť recept – Ryža natural – základný recept.

Hamburgery:
Krok 1:

Hamburgery najskôr obalíme v suchej Hraške.

Krok 2:

Potom ich namáčame v cestíčku a vyprážame na slnečnicovom oleji.

Cestíčko:

Hrašku a vodu zmiešame, aby nám vzniklo dostatočne husté cestíčko.

SERVÍROVANIE:

Usmažené hamburgery podávame s uvarenou ryžou natural a zeleninovým šalátom.
Dobrú chuť 😊

NÁŠ TIP:

Chceli by ste si pripraviť vegánsky burger? V takom prípade si ho môžete pripraviť podľa receptu – Robi burger
Nech sa páči, vyskúšajte 😊

Zdieľať:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Podobné

Tajomstvá zdravia 256. – Nazdravie!

Tento deň sme sa pozreli na oslavy či svadby bez alkoholu. Pripomenuli sme si aj seriál Krok za Krokom, kde sa pokúšali presadiť zdravú stravu.Následne