receptyzdravia-cicerova-cesnacka-featured

Cícerová cesnačka je diétny pokrm, ktorý budete milovať. Táto polievka je vynikajúca a navyše sa Vám bude ľahko a rýchlo variť.
Pripravte si ingrediencie a môžete sa pustiť do varenia. 😊

čas prípravy - 30 minút
4 porcie
Element ZEM a OHEŇ

SUROVINY:

Polievka:
Na dochutenie:
Na ozdobu:

Elementy

Ovplyvnené orgány

Druh jedla

Suroviny

POSTUP:

Krok 1:

Cesnak nastrúhame najemno a zľahka osmažíme na oleji.

Krok 2:

Pridáme nahrubo nastrúhanú mrkvu a chvíľu ju i s cesnakom osmažíme. 

Krok 3:

Okoreníme červenou paprikou, osolíme, pridáme vopred uvarený cícer, filtrovanú vodu a všetko spolu varíme 15 – 20 minút. 

Krok 4:

Pred dovarením polievku dochutíme 2 strúčikmi najemno nastrúhaného cesnaku.

SERVÍROVANIE:

Polievku nalejeme na tanier, posypeme petržlenovou vňaťkou a podávame.
Dobrú chuť 😊

NÁŠ TIP:

Cícer môžeme použiť aj pri príprave hlavného jedla – Cícerové kernotto.
Nech sa páči, vyskúšajte. 😊

Zdieľať:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Podobné

Ľudia podľa Elementov

V škole by nás mali učiť ďaleko dôležitejšie veci ako čítať, písať, počítať a základné informácie o svete. Každý z nás by mal vedieť to