ZDRAVÝ ŽIVOTNÝ ŠTÝL • POZNANIE • SEBAROZVOJ

Pohánkovo-ryžová kaša na slano

receptyzdravia-pohankovo-ryzova-kasa-na-slano-featured

Výborná slaná verzia raňajok pre sýtosť a výkon! Ak máte pred sebou náročný deň, vyskúšajte tento recept a sami pocítite, ako sa Vám telo odvďačí.

čas prípravy - 40 minút
4 porcie
Element VODA a KOV

POSTUP:

Kaša:

Krok 1:

Štyri šálky filtrovanej vody privedieme k varu.

Krok 2:

Za stáleho miešania nasypeme ryžovú krupicu, pohánkové vločky. 

Krok 3:

Znížime plameň, pridáme riasu Arame a kašu varíme na minime 15 až 30 minút.

Omáčka na kašu:

Krok 1:

Vopred uvarenú strukovinu rozmixujeme. 

Krok 2:

Ak je kaša príliš hustá, môžeme ju zriediť filtrovanou vodou. 

Krok 3:

Na záver dochutíme Tahini a lahôdkovým droždím.

SERVÍROVANIE:

Kašu podávame s nasucho opraženými tekvicovými semienkami a šalátom.
Dobrú chuť 😊

NÁŠ TIP:

😊

Zdieľať:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn