Robi oválky sa predávajú už ochutené, takže ich stačí obaliť v cestíčku z Hrašky a vyprážať na slnečnicovom oleji. Nakoľko je to rastlinná bielkovina, nemusia sa vyprážať tak dlho ako mäso.
Ako prílohu môžeme podávať jazmínovú ryžu a na vyladenie chuti podávame uvarenú cviklu.
SUROVINY:
Robi mäso:
- 400 g Robi oválky - kúpiť TU
- 200 g Hraška pikant - kúpiť TU
- filtrovaná voda
Na vyprážanie:
Príloha:
- jazmínová ryža - kúpiť TU
- červená repa – uvarená
POSTUP:
Pozn.: V dnešnom recepte sme ako prílohu použili uvarenú jazmínovú ryžu. Pokiaľ si nie ste istý jej varením, môžete si pozrieť recept – Jazmínová ryža – základný recept
Krok 1:
Robi oválky najskôr obalíme v suchej Hraške.
Krok 2:
Zo zvyšnej Hrašky a vody pripravíme cestíčko, v ktorom potom namáčame Robi oválky.
Krok 3:
Obalené oválky vyprážame na panvici na oleji.
SERVÍROVANIE:
Na tanier naservírujeme kopčeky uvarenej ryže a Robi mäsa a nakrájanú červenú repu.
Dobrú chuť😊
NÁŠ TIP:
Robi mäso sa dá použiť v množstve receptov. Jeden sme si už ukázali a ďalší Vám teraz prinášame do pozornosti – Robi burger.
Nech sa páči, vyskúšajte 😊