receptyzdravia-robi-rezne-featured

Robi oválky sa predávajú už ochutené, takže ich stačí obaliť v cestíčku z Hrašky a vyprážať na slnečnicovom oleji. Nakoľko je to rastlinná bielkovina, nemusia sa vyprážať tak dlho ako mäso.
Ako prílohu môžeme podávať
 jazmínovú ryžu a na vyladenie chuti podávame uvarenú cviklu.

čas prípravy - 10 minút
4 porcie
Element OHEŇ

SUROVINY:

Robi mäso:
Na vyprážanie:
Príloha:

Elementy

Ovplyvnené orgány

Druh jedla

Suroviny

POSTUP:

Pozn.: V dnešnom recepte sme ako prílohu použili uvarenú jazmínovú ryžu. Pokiaľ si nie ste istý jej varením, môžete si pozrieť recept – Jazmínová ryža – základný recept

Krok 1:

Robi oválky najskôr obalíme v suchej Hraške.

Krok 2:

Zo zvyšnej Hrašky a vody pripravíme cestíčko, v ktorom potom namáčame Robi oválky.

Krok 3:

Obalené oválky vyprážame na panvici na oleji.

SERVÍROVANIE:

Na tanier naservírujeme kopčeky uvarenej ryže a Robi mäsa a nakrájanú červenú repu.
Dobrú chuť😊

NÁŠ TIP:

Robi mäso sa dá použiť v množstve receptov. Jeden sme si už ukázali a ďalší Vám teraz prinášame do pozornosti – Robi burger.
Nech sa páči, vyskúšajte 😊

Zdieľať:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Podobné

Ľudia podľa Elementov

V škole by nás mali učiť ďaleko dôležitejšie veci ako čítať, písať, počítať a základné informácie o svete. Každý z nás by mal vedieť to