Ryža natural má oproti obyčajnej bielej ryži výraznejšie hnedé sfarbenie. Hoci sa dlhšie varí, nemali by sme ju určite zo svojho jedálničku vynechávať. Príprava ryže natural nie je vôbec komplikovaná a skrýva v sebe množstvo možností.
POSTUP:
Krok 1:
Ryžu 3-krát dobre prepláchneme a dáme variť do vody v pomere 1: 1,5-2.
Krok 2:
Ak to nie je BIO ryža, po zovretí pozbierame penu.
Krok 3:
Pridáme riasu Hijiki, znížime plameň na minimum a varíme na miernom ohni a rozptylke 40–50 minút.
SERVÍROVANIE:
Ryžu naservírujeme na tanier a podávame.
Dobrú chuť 😊
NÁŠ TIP:
Ryža natural je hodnotnou potravinou, ktorá v sebe skrýva množstvo výživných látok. A keď ju spojíme s vitamínovou bombou v podobe mladej žihľavy – Žihľava s ryžou natural, získa naše telo obrovské množstvo sily na jeho fungovanie.
Nech sa páči, vyskúšajte 😊