receptyzdravia-sosovicove-rezne-featured

Uvarili ste si zelenú šošovicu a neviete čo s ňou? Čo tak z nej dnes pripraviť karbonátky. Stačí sa trocha vyhrať s chuťou, obaliť ich v cestíčku, ktoré svete čuduj sa, je úplne bezlepkové. A šup s nimi na panvicu, chvíľku osmažiť, otočiť na druhý bok, aby i druhá strana bola krásne do zlatova vysmažená..
Ak chcete vedieť ako na to, všetky potrebné informácie nájdete ďalej v recepte..

čas prípravy - 20 minút
4 porcie
Element OHEŇ, DREVO a KOV

SUROVINY:

Rezne:
Cestíčko:
Na vyprážanie:
Príloha:

POSTUP:

Pozn.: Ako prílohu sme použili ryžu natural. Pokiaľ ešte nemáte skúsenosti s jej varením, môžete si pozrieť recept – Ryža natural – základný recept.

Rezne:
Krok 1:

Do uvarenej šošovice zamiešame všetko korenie, morskú soľ a roztlačený cesnak.

Krok 2:

Podľa potreby zahustíme Hraškou tak, aby sa nám dali tvarovať karbonátky.

Krok 3:

Karbonátky obaľujeme v cestíčku a vyprážame v slnečnicovom oleji.

Cestíčko:

Z Hrašky a vody vytvoríme jemné cestíčko, ktoré bude konzistenciou podobné horčici. 

SERVÍROVANIE:

Karbonátky a ryžu natural naservírujeme na tanier a podávame. Dobrú chuť 😊

NÁŠ TIP:

Kari je obľúbené korenie nielen na indickom subkontinente, ale dalo by sa povedať že po celom svete. Preto pre Vás máme pripravené množstvo receptov s touto zmesou korenín, z ktorých vyberáme napríklad – Kukuričné špagety so šampiňónmi,
Nech sa páči, vyskúšajte 😊

Zdieľať:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Podobné

Ľudia podľa Elementov

V škole by nás mali učiť ďaleko dôležitejšie veci ako čítať, písať, počítať a základné informácie o svete. Každý z nás by mal vedieť to