ZDRAVÝ ŽIVOTNÝ ŠTÝL • POZNANIE • SEBAROZVOJ

Tempeh na prírodný spôsob

Poznáte chuť netradičného sójového výrobku Tempehu?
Táto vegánska, alternatívna náhrada mäsa prináša vo svete bezmäsitých jedál úplne jedinečnú chuť.

čas prípravy - 30 minút
4 porcie
Element DREVO

POSTUP:

Krok 1:

Tempeh nakrájame na plátky a varíme 10 minút v 4 dcl vody, ktorú sme ochutili bylinkovou soľou.

Krok 2:

Cibuľu nakrájame na polmesiačiky a do sklovita osmažíme. 

Krok 3:

Pridáme povarený Tempeh a sójovú múku. Všetko spolu varíme ešte 10 minút.

Krok 4:

Na záver zjemníme kremžskou horčicou a dochutíme Tamari omáčkou.

SERVÍROVANIE:

Tempeh naservírujeme na tanier a podávame.
Dobrú chuť 😊

NÁŠ TIP:

😊

Zdieľať:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn