ZDRAVÝ ŽIVOTNÝ ŠTÝL • POZNANIE • SEBAROZVOJ

Cestoviny špaldové s Tahini a Tofu majonézou

receptyzdravia-cestoviny-spaldove-s-tahini-a-tofu-majonezou-featured

Cestoviny sa dajú pripraviť na milión spôsobov – opýtajte sa na to Talianov.
Prinášame Vám však diétnu a zdravú verziu špaldových cestovín s ľahkou omáčkou z Tofu majonézy, Tahini, Misa a zázvoru.

čas prípravy - 15 minút
4 porcie
Element DREVO

SUROVINY:

Cestoviny:
Zelenina:
Omáčka na ochutenie:

Elementy

Ovplyvnené orgány

Choroby

Diéta

Druh jedla

Suroviny

Aktívne látky

Ročné obdobie

POSTUP:

Krok 1:

Cestoviny uvaríme dostatočnom množstve horúcej osolenej vody. Cestoviny varíme podľa odporúčaní výrobcu. 

Krok 2:

Keď sa nám varia cestoviny nakrájame najemno cibuľku a nahrubo nastrúhame mrkvu.

Krok 3:

Pripravíme Omáčku na ochutenie – zmiešame Tofu majonézu, Tahini, biele miso a zázvor a dôkladne premiešame.

Krok 4:

Zeleninu a omáčku zamiešame do horúcich cestovín.

SERVÍROVANIE:

Cestoviny ochutené zeleninou a omáčkou naložíme na tanier a podávame. 
Dobrú chuť 😊

NÁŠ TIP:

Tahini, ktoré sme použili v dnešnom recepte, môžeme použiť aj pri príprave napríklad sladkých raňajok – Jumbo kaša.
Nech sa páči, vyskúšajte 😊

Zdieľať:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn