Cestovinový obed patrí medzi tie jednoduchšie na prípravu, ale správne pripravené cestoviny sú ozajstná delikatesa.
Vyskúšajte si s nami pripraviť niektorý z našich receptov na cestoviny a určite nám dáte za pravdu.
SUROVINY:
Cestoviny:
Tempeh zmes:
- 3 PL sezamového oleja - kúpiť TU
- 2 stredne veľké cibule
- 2 stredne veľké mrkvy
- 200 g Tempeh údený - kúpiť TU
- filtrovaná voda
- 200 g kyslej kapusty alebo Dobružské pickles - kúpiť TU
Na dochutenie:
Elementy
Ovplyvnené orgány
Druh jedla
Suroviny
POSTUP:
Krok 1:
Cestoviny dáme variť do horúcej osolenej vody a varíme 8 až 10 minút.
Pozn.: Kým sa uvaria cestoviny, pripravíme Tempeh zmes.
Krok 2:
Cibuľu nakrájame na kocky a opražíme na sezamovom oleji.
Krok 3:
Mrkvu a Tempeh nastrúhame a pridáme k cibuľke.
Krok 4:
Zmes podlejeme vodou, pridáme nasekanú kapustu a 5 minút dusíme.
Krok 5:
Na záver pridáme Tofu majonézu.
Krok 6:
Celú zmes zamiešame do cestovín.
Krok 7:
V prípade potreby môžeme dochutiť umeoctom.
SERVÍROVANIE:
Kukuričné cestoviny ochutené Tempeh zmesou naservírujeme na tanier a podávame.
Dobrú chuť 😊
NÁŠ TIP:
Kukuričné cestoviny môžeme použiť aj ako prílohu. – Hlivový paprikáš je jedným z takýchto receptov.
Nech sa páči, vyskúšajte 😊