V dnešnej dobe sme obklopení elektrickými spotrebičmi a navyše trávime veľa času pri počítači alebo s mobilom, a preto takéto raňajky sú pre nás ako stvorené. Prečo? Chuť špaldovej kaše sme zvýraznili ryžovým misom, ktoré dokáže organizmus čistiť od účinkov elektrosmogu.
čas prípravy - od 25 - 40 minút
3 porcie
Element DREVO a VODA
SUROVINY:
Kaša:
- 600 ml filtrovanej vody
- 1 ČL riasy Arame - kúpiť TU
- 200 g BIO špaldovej krupice - kúpiť TU
Na dochutenie kaše:
Na ozdobenie:
Príloha:
- sezónna zelenina
Elementy
Ovplyvnené orgány
Druh jedla
Suroviny
POSTUP:
Krok 1:
Kvalitnú filtrovanú vodu privedieme k varu.
Krok 2:
Plameň znížime na minimum a pridáme riasu Arame.
Krok 3:
Za stáleho miešania postupne vsypeme špaldovú krupicu, ktorú potom varíme 15-30 min.
Krok 4:
Na záver kašu dochutíme ryžovým misom.
SERVÍROVANIE:
Uvarenú a ochutenú kašu dozdobíme opraženými nasekanými tekvicovými semienkami. Ako prílohu môžeme pridať sezónnu zeleninu.
Dobrú chuť 😊
NÁŠ TIP:
😊