Zobrazených 1–10 z 109 výsledkov
Divoká kuchyňa a liečivé sily prírody
Prečo by sme mali jesť divoké bylinky a rastliny? Naučíme sa, ako ich spracovávať a použiť v kuchyni pri príprave polievok, čajov či iných jednoduchých jedál, ako divoké rastliny začleniť do moderných pokrmov, ako sú omáčky, šaláty či hlavné jedlá. Osvojíme si správne postupy ich sušenia, mrazenia či skladovania, aby sa dali využiť po celý rok.
125.00 €125.00 €
10 potravin, které vedou k destrukci a 10 potravin, které léči – Ivana Stenzlová
Obsah webinára: deset skupin potravin, které vedou ke kompletní destrukci našeho zdraví deset skupin potravin, které zapínají regeneraci, obnovu a samoléčení těla otázky a odpovede Dĺžka webinára:
9.00 €9.00 €

