Marinované v originálnej zmesi korenín a omáčok pre dosiahnutie lahodnej chuti, nemusíte zvlášť dochucovať. Stačí pár surovín na doplnenie a výborný pokrm sa behom pár minút už nesie na stôl.
čas prípravy - 10 minút
2 porcie
Element ZEM
SUROVINY:
Tofu:
- 2 PL sezamového oleja - kúpiť TU
- 2 stredne veľké cibule
- 200 g Tofu marinované - kúpiť TU
- 1 šálka vody
- 1/2 šálky instantnej kaše Nomina super - kúpiť TU
Na dochutenie:
POSTUP:
Krok 1:
Jemne nakrájanú cibuľu a tofu orestujeme na oleji.
Krok 2:
Pridáme vodu a všetko dusíme 5 minút.
Krok 3:
Potom zmes zahustíme instantnou kašou.
Krok 4:
Na záver ochutíme sójovou omáčkou.
SERVÍROVANIE:
Marinované Tofu v omáčke naservírujeme na tanier a podávame.
Dobrú chuť 😊
NÁŠ TIP:
Tofu patrí k obľúbeným surovinám, a tak nám výrobcovia vyšli v ústrety a pripravili rôzne príchute. Dnešným variantom je Tofu marinované, a preto si ukážeme ďalší recept, v ktorom sme využili jeho chuť – Kelový prívarok s marinovaným Tofu.
Nech sa páči, vyskúšajte 😊