ZDRAVÝ ŽIVOTNÝ ŠTÝL • POZNANIE • SEBAROZVOJ

Tofu marinované na cibuľke

receptyzdravia-tofu-marinovane-na-cibulke-featured

Marinované v originálnej zmesi korenín a omáčok pre dosiahnutie lahodnej chuti, nemusíte zvlášť dochucovať. Stačí pár surovín na doplnenie a výborný pokrm sa behom pár minút už nesie na stôl.

čas prípravy - 10 minút
2 porcie
Element ZEM

POSTUP:

Krok 1:

Jemne nakrájanú cibuľu a tofu orestujeme na oleji. 

Krok 2:

Pridáme vodu a všetko dusíme 5 minút. 

Krok 3:

Potom zmes zahustíme instantnou kašou.

Krok 4:

Na záver ochutíme sójovou omáčkou.

SERVÍROVANIE:

Marinované Tofu v omáčke naservírujeme na tanier a podávame. 
Dobrú chuť 😊 

NÁŠ TIP:

Tofu patrí k obľúbeným surovinám, a tak nám výrobcovia vyšli v ústrety a pripravili rôzne príchute. Dnešným variantom je Tofu marinované, a preto si ukážeme ďalší recept, v ktorom sme využili jeho chuť – Kelový prívarok s marinovaným Tofu.
Nech sa páči, vyskúšajte 😊

Zdieľať:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn