ZDRAVÝ ŽIVOTNÝ ŠTÝL • POZNANIE • SEBAROZVOJ

Kaša z kukuričnej krupice – na slano

receptyzdravia-kasa-z-kukuricnej-krupice-na-slano-featured

Raňajkujete dokola stále to isté? Chceli by ste si dať niečo chutné, zdravé a máte aj dostatok času na jej prípravu? V tom prípade je tu kaša, pri ktorej sa dlhšia príprava, hlavne kvôli chuti, oplatí. A navyše pri jej príprave môžete zatiaľ rozliepať oči.

čas prípravy - 45 minút
4 porcie
Element OHEŇ a VODA

POSTUP:

Kaša:
Krok 1:

Kukuričnú krupicu varíme v filtrovanej vode v pomere 1:4. Nezabudneme pridať riasu Arame a všetko varíme na miernom plameni po dobu 30–45 min.

Krok 2:

Kukuričnú krupicu varíme v filtrovanej vode v pomere 1:4. Nezabudneme pridať riasu Arame a všetko varíme na miernom plameni po dobu 30–45 min.

Omáčka:
Krok 1:

Zmiešame fazuľovú nátierku s Tataráčikom. 

Krok 2:

Obe nátierky zalejeme trochou horúcej vody, pridáme Tahini a pomiešame tak, aby nám vznikla omáčka.

SERVÍROVANIE:

Pripravenou omáčkou polejeme kašu, pre chuť ju môžeme dozdobiť opraženými orechami alebo semienkami a podávame.
Dobrú chuť 😊😍

NÁŠ TIP:

Máte radi “slané” raňajky? V takom prípade je tu pre Vás pripravený ďalší recept – Pohánková kaša s adzuki.
Nech sa páči, vyskúšajte 😊

Zdieľať:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn