ZDRAVÝ ŽIVOTNÝ ŠTÝL • POZNANIE • SEBAROZVOJ

Šampiňóny vyprážané v Hraške

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dnes prinášame recept na vyprážané šampiňóny, ktoré sú vynikajúce a dobre zasýtia. Namiesto klasického trojobalu sme použili cestíčko, ktoré je vyrobené z Hrašky, a preto si môžu pochutiť nielen vegetariáni ale aj celiatici. 

čas prípravy - 15 minút
4 porcie
Element OHEŇ

SUROVINY:

Šampiňóny:
Cestíčko:
Na vyprážanie:

Elementy

Ovplyvnené orgány

Druh jedla

Suroviny

POSTUP:

Šampiňóny:
Krok 1:

Šampiňóny očistíme, umyjeme a obalíme v suchej Hraške. 

Krok 2:

Potom ich ponoríme do cestíčka a v rozpálenom oleji smažíme do zlatista.

TIP: Najskôr obalíme šampiňóny v suchej Hraške, a zvyšok Hrašky použijeme na prípravu cestíčka.

Cestíčko:

Hrašku jemne vymiešame s minerálnou vodou a Tamari omáčkou.

SERVÍROVANIE:

Šampióny naservírujeme na tanier a podávame
Dobrú chuť 😊

NÁŠ TIP:

Vyprážané šampiňóny sú fantastické jedlo, však? Ale pokiaľ dnes naň nemáte chuť, môžete si uvariť napríklad – Kukuričné špagety so šampiňónmi.
Nech sa páči, vyskúšajte 😊

Zdieľať:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn